Miért szavazzunk a 2019. májusi európai választásokon?

Európaiként egyre több kihívással szembesülünk: foglalkoznunk kell többek között a migráció, a klímaváltozás, a fiatalok munkanélkülisége és az adatvédelem kérdésével. Egyre inkább globalizált, versenyorientált világban élünk. Ugyanakkor a brexitről szóló népszavazás rávilágított, hogy az EU nem egy visszafordíthatatlan projekt. És bár legtöbbünk természetesnek veszi a demokráciát, úgy tűnik, elvi és gyakorlati értelemben is egyre inkább veszélyben van.

Ezért kezdtünk egy támogatói közösség építésébe. Szeretnénk, ha közösen dolgoznánk azért, hogy minél többen részt vegyenek az európai választásokon.

Csatlakozom a csapathoz

Ha további információkat szeretnél az európai választásokról, látogass el a következő weboldalra: www.europai-valasztasok.eu

Rendezvények

Rendezvények a közeledben

Az Európai Parlament országodban található irodájával és számos helyi partnerrel közösen rendezvényeket szervezünk az európai választások előtt.

Kattints a térképre, hogy lásd, milyen rendezvények várhatók a közeledben.

Rendezvények itt: Magyarország

Most nemcsak arra kérünk, hogy szavazz az európai választásokon, hanem arra is, hogy győzz meg másokat arról: fontos a szavazatuk. Kész vagy arra, hogy havonta pár órát erre áldozz? Hogyan?

Igen, csatlakozom a csapathoz