Gyakran ismételt kérdések

Hol és mikor szavazhatok? Mi a teendőm, ha magyar állampolgár vagyok, de nem Magyarországon szeretnék szavazni?

A szavazási eljárásra vonatkozó tudnivalókat (például a szavazás napja és a külföldről történő szavazás módjai) általában az adott ország illetékes minisztériuma, Magyarországon a Nemzeti Választási Iroda biztosítja.

A saját tevékenységemhez, általam szervezett eseményekhez szeretnék eszközöket, anyagokat kapni (például plakátok, kitűzők).

Ezen az oldalon megtalálod az összes anyagot, amire szükséged lehet: http://www.europarl.europa.eu/downloadcentre/en/european-elections/toolkit

Nem találtad meg, amit kerestél? Írj a kapcsolat@szavaznifogok.eu e-mail címre és elektronikusan, vagy postán elküldjük neked a megfelelő anyagokat, amennyiben megoldható.

Hogyan tudok leiratkozni?

Kattints a leiratkozás linkre a kapott e-mailben.

Hogyan változtathatom meg az általam megadott országot, címet, nyelvet vagy nevet (például ha elírás van benne)?

A beállítások módosításához lépj be a személyes profilodba és frissítsd az adatokat. Ha nem sikerül frissítened a beállításokat, lépj kapcsolatba velünk a kapcsolat@szavaznifogok.eu e-mail címen.

Hogyan tudhatok meg többet az európai választások főbb kérdéseiről?

Az Európai Parlament munkájáról és a főbb kérdésekről honlapunkon tájékozódhatsz: http://www.europarl.europa.eu/news/hu.

Az Európai Parlament közösségimédia-oldalain szintén találhatsz friss információt:

Hibát szeretnék bejelenteni. / Az oldal nem működik megfelelően.

Köszönjük észrevételeidet! Írj a következő e-mail címre: kapcsolat@szavaznifogok.eu

Hány embert győztem meg, hogy iratkozzon fel a hírlevélre?

Honlapunk hamarosan új funkcióval bővül, amely lehetővé teszi számodra, hogy megnyisd a profilodat és lásd azt is, hány embert ösztönöztél arra, hogy azt mondja: „Igen, szavazni fogok”.

E-mail címed és jelszavad segítségével bejelentkezhetsz és megnyithatod a profilodat, többek között azt is megnézheted, hány embert ösztönöztél arra, hogy feliratkozzon a hírlevelünkre.

Mi is rendszeresen értesítünk arról, hogy hány embert toboroztál.

Biztos vagyok benne, hogy 20 ember iratkozott fel a hírlevélre nekem köszönhetően, de ez nem jelenik meg a profilomban.

Ellenőrizd, hogy az általad meghívott emberek a te egyedi linkedet használják-e (azt, amelyik egy számmal végződik). Ha úgy gondolod, hogy hiba történt, lépj velünk kapcsolatba a kapcsolat@szavaznifogok.eu. e-mail címen.