Hasznos linkek

A következő európai parlamenti választásokra 2019. május 23. és 26. között kerül sor. Itt találod az arra vonatkozó információkat, hogy hogyan és hol szavazhatsz.

A Parlament munkája az Ön életének számos aspektusát érinti. Nem mindegy, hogyan szavaz!

A fogyasztóvédelemtől a kereskedelem ösztönzésén át a kutatás támogatásáig az EU számos területen befolyásolja az életünket és az életterünket is. Összefoglaltuk, milyen hatása van a magyar városokra, vagy régiókra, és megmutatjuk, mit köszönhetünk Európának.

Európa az okostelefonunkon: fedezze fel az EU jelenét és jövőjét az új mobilalkalmazással!

Szeretnél nyomtatható vagy megosztható anyagokat, például posztereket és képeslapokat letölteni? Nézd meg a letölthető anyagok weboldalát!

Csatlakozz európai választási rendezvényünkhöz a Facebookon.

Az Európai Parlament munkájáról és a főbb kérdésekről honlapunkon tájékozódhatsz: http://www.europarl.europa.eu/news/hu.

Kíváncsi vagy az Európai Parlament országodban működő kapcsolattartó irodájára? Tudj meg többet itt.

Az alábbiakban több példát találsz arra vonatkozóan, hogyan ruház be, növeli a szerepvállalást és nyújt védelmet az Európai Unió:

#EUandME – Nézz meg videókat és olvass történeteket azokról az eszközökről és lehetőségekről, amelyeket az EU biztosít a fiatal polgárok számára, hogy érdekeiket érvényesíteni tudják!

#EUInvests – Ismerj meg valós történeteket arról, hogyan érnek el változásokat az uniós beruházások a közeledben! Itt találhatsz tájékoztató anyagokat, amelyek segítségével népszerűsítheted az uniós fellépéseket saját kommunikációs tevékenységed során.

#EUprotects – Ismerd meg a hétköznapi hősöket, akik együtt, helyben dolgoznak a polgárok védelme érdekében!

Tudj meg többet az uniós regionális és városfejlesztésről!